неинванзивен лифтинг

По-стегнати и добре оформени контурите на лицето с неинванзивен лифтинг

Напоследък така нареченият неинванзивен лифтинг с конци доби огромна популярност, а една от най-предпочитаните са така наречените Aptos конци. Безпощадни срещи следите, които времето е оставило, те са считани за един от най-ефикасните неоперативни методи за подмладяване (разгледайте в AestheDerm.eu).

Конците Aptos ще ви помогнат да придобиете по-стегнати контури на лицето, като според вашите предпочитания, това може да се направи само в определена част на лицето (например слулите) или цялостно.

Първоначално, това ще се постигне с помощта на имплантирането на конците, но в последствие, в процеса на разграждане, те ще стимулират производството на колаген, което ще свърши останалата част от работата.

Безпощадна ефективност при всякакви типове бръчки

Aptos конците може да са изключително тънки, но са безпощадни по отношение на бръчките. Те могат ефикасно да отстранят както най-фините линии (каквито например се образуват около очите), така и по сериозно отпусната кожа.

Могат да се използват и в други части на тялото

Неинвазивният метод за извършване на лифтинг с помощта на Aptos конците може да се използват и в други части на тялото (например шията или гърдите), макар че процедурата се прилага най-често в областта на лицето.

Кога можете да се възползвате от неинванзивен лифтинг

Най-често от тази процедура се възползват дами на възраст между 35 и 55 години, като при по-младите дами от тази група резултатите са дори още по-впечатляващи. Жена на възраст около късните 30 би могла лесно да заприлича на 25 годишно момиче само за един час с помощта на тази процедура.

Остават ли белези конците Aptos

Процедурата е изключително неинвазивна, ето защо след нея не остават никакви белези. След като всичко приключи, жената дори няма да забележи къде е мястото, през което са поставени конците. Няма да има белези или синини, а конците няма да се забелязват изобщо под кожата.

Махат ли се конците Aptos при неинванзивен лифтинг

Веднъж поставени, тези конци не се премахват. За кратко време те се разграждат под кожата, а в този процес се стимулира производството на колаген. Така, дори и след като конците вече ги няма, кожата ще продължи да бъде естествено опъната, като ефектът се задържа до около 3 години след това.


Публикувана

в

Етикети: