Почивка в Гърция

Защо да изберем Гърция за лятна почивка?

Ако Ви се иска да прекарате лятната си ваканция в Гърция, сега е моментът.

Офертите за почивки на море в Гърция са повече от атрактивни. Възможностите за ваучери с отстъпки са големи и много изгодни.

Гърция е особено привлекателна с топлия си климат, морето, кристално чистите плажове и отличните хотели, които осигуряват условия за пълен релакс и комфорт на гостите си.

Нощният живот на Гърция е прословут с гръцката музика, таверните, узото и много танци. Всички туристи, докоснали се до духа на Гърция и опитали атмосферата на нощния й живот, остават с незабравими спомени и неминуемо започват да планират следващото си идване, още преди да са си тръгнали.

Освен дестинация за почивки на море в Гърция пътуването до тази страстна страна с темпераментен дух обещава и много вълнуваща екскурзия. Акропола, Партенона, Метеора, храма на Зевс Олимпийски са само част от забележителностите, които можете да посетите и които ще Ви отведат до историята на древна Гърция.

Халкидики

Само на 400 км от София полуостров Халкидики предлага едни от най-приятните почивки на море в Гърция. Полуостровът представлява три ръкава – Касандра, Ситония и Атос (Атон). Близо е до самия Солун.

Плажовете на Халкидики са просторни, чисти, оборудвани с всички удобства, а гледката от тях е зашеметяваща. Природата е особено красива. Гористи местности, съчетани със златист пясък и кристално синьо море.

О. Закинтос (Занте)

Това е третият от Йонинските острови и една от най- посещаваните туристически дестинации в страната. Там морето има уникален цвят на смарагд, плажът е тих, спокоен и бяло-златен. Истинска островна идилия. От острова лесно може да се отиде и до другите острови в Йонийско море.

Природата тук е уникална. Зелени възвишения, изпъстрени с цветя, ярко бели скали и вълшебното море от тюркоаз. Закинтос е известен с бурния си и вълнуващ нощен гръцки живот. Туристите обичат да идват тук и да се зареждат с положителни емоции през нощта и да отпочиват на райските плажове през деня.

Хотелите са много добри и офертите аз почивки на море в Гърция за острова са повече от атрактивни. Предлагат се отстъпки за повече нощувки, както и за избор на пакети all inclusive.

О. Тасос

Това е един от най-екзотичните острови на Гърция. Намира се в северната част на Егейско море. Само на 20 км разстояние по море се намира Кавала. Ако изберете Кавала или острова Тасос за почивка, ще ви се стори, че пътувате до някой от родните ни курорти. Разстоянието от България е много малко. От София до Кавала са само 300 км.

Културното наследство от римско и древногръцко време на о. Тасос е забележително. Тасос лежи върху руини от древни градове, крие много легенди и история. Това го прави особено привлекателен и обаятелен за всички туристи.

Мраморните плажове на Тасос са едно от най-големите му очарования. Морето е кристално чисто и безкрайно синьо.

Хотелите на острова и предлагат комфорт и високо качество на услуги и условия за почивка и релакс. За лято 2018 ще намерите за Тасос много атрактивни оферти за почивки на море в Гърция с големи отстъпки.


Публикувана

в

Етикети: