уикенд с приятелки

Уикенд с приятелки: 4 идеи за стойностни и изпълнени с приятни емоции зимни дни

Обичайните вечери на по чаша вино могат да се превърнат в ритуал, съпроводен от разнообразни занимания и културни събития

Срещите с приятелки са нещо, което обичайно присъства като събитие през уикенда. Разбира се, не винаги успяваме да им се насладим пълноценно, а натовареният график не ни позволява те да са толкова често, колкото бихме желали.

Студените зимни дни допълнително създават известни ограничения и предпочитанията се насочват към занимания в домашния уют. Традиционните сбирки на по чаша вино могат да се превърнат в ритуал, съпроводен от интересни игри и дори културни прояви.

Театър онлайн

От пандемията насам възможностите за онлайн развлечения вече са толкова много, че могат да задоволят всеки вкус и очаквания.

В компанията на близките си може да се насладите на различни заглавия от театралния афиш, без да се налага да напускате приятната атмосфера на дома. Вечерта ще продължи с разбор на представлението и приятни споделени емоции.

Заслужава си да поднесете тази идея като изненада съвсем скоро при следващата ви съвместна уговорка.

Домашна спа терапия

Може да я организирате и без наличието на сауна или парна баня.

Вземете си нови продукти, които да тествате, а може и да направите размяна, след като вече сте се убедили в качествата на дадена серия. Добавете любими маски за лице, на фона на музиката от любими групи и ухания от етерични масла – гарантирано ще рестартирате пълноценно и ще се заредите с много енергия.

Дегустация на нова рецепта

Дори и да сте стриктни с хранителния си режим, в него със сигурност има място за десерти с подходящите съставки.

Създайте си затворен клуб по забъркване на лакомства, за да дегустирате всяка нова рецепта, която сте изпробвали. Следобедното кафе ще е наситено със сладки приказки, обмяна на опит и оживление, което ще ви вдъхнови да сте все така последователни в изпълнението на предизвикателството „да отслабнем до Коледа и Нова година“.

Календар на желанията

Приближаващият край на годината е чудесен момент за равносметка, но дори тя да има елементи на тъга, погледнете с надежда напред и си позволете да мечтаете!

Календарът на желанията е изключително стимулиращо предложение, което ще ви зареди с много поводи за усмивки. Напишете желанията и намеренията си за следващите 12 месеца, което може да оформите като колаж и дори впоследствие да закачите на видно място в жилището си.

Вярвате ли в силата на мисълта? И да сте от скептично настроените, когато всеки път погледнете към него, вие ще инвестирате малки усилия по пътя към целта си – тя няма никакъв шанс, освен да се сбъдне!


Публикувана

в

Етикети: