подарък за влюбени

Топ 3 на подаръците за влюбени: За мъжете, които искат да трогнат своите дами

Няма нищо по-лесно от това, да създадеш красива емоция за своята половинка – и за празник, и в делник

Внимание, мъже! Наближава един от празниците, към които дори скептично настроените успяват да се настроят любовно. 14 февруари е след броени дни и вече е крайно време да насочите вниманието си към потенциалните изненади за своята половинка.

Оказва се, че няма нищо по-лесно от това, ако целта ви е да създадете красива емоция за дамата до вас.

Тази топ класация на изгодните предложение ще ви превърнат в героя на сърцето й

Това е една наистина страхотна идея  – тя е практична, несъмнено ще украси трапезата ви, ще ви достави удоволствие и преди всичко е специална, защото е персонализирана.

Комплектът от бутилка вино с етикет и гравирани чаши може да съдържа лично послание, подбрано според предпочитанията ви. Освен надпис, виното може да съдържа и фотоси, на които позирате вие двамата.

Всяка чаша има опция да бъде с различен текст, което превръща подаръка в изключително оригинален жест.

Бяло или червено вино – какво обича любимата ви представителка на нежния пол? Съобразете вкуса й и бъдете в очакване да съзрете вълнението в очите й.

  • Двойка колиета

Една възможност, от която младите с радост биха се възползвали. Има нещо, което ви свързва и създава неповторимата романтика помежду ви.

Бижутата могат да запазят дискретно вашата история и да ги носите, когато прекарвате мигове заедно, но ако предпочитате могат да останат под зимния пуловер и всеки път да ви напомнят, че в края на деня отново ще се завърнете там, където ви обичат.

Красива и очарователна оферта за Свети Валентин!  

  • Вечна роза в стъкленица

Момичетата обожават цветята – така стоят нещата. Каквото и да ви казват, колкото и да са еманципирани, те няма да ви върнат, ако посрещнете деня с усмивка и с букет в ръка.

Вечната роза в стъкленица е впечатляващ подарък. Поставена върху дървена основа и заобиколена от светлини, които подчертават изящното й излъчване. Неувяхваща и бляскава – символ на любовта ви към притежателката.

Да се събуждаш сутрин и да откриваш израза на чувствата към теб всеки ден е изживяване, което ще бъде оценено по достойнство.

14 февруари е на път, но за свидетелствата на любовта не са необходими празници, те ще се множат през цялата година, ако не подценявате силата на специалните жестове.


Публикувана

в

Етикети: