Световно по футбол

Светът е футбол! Не остана много до началото на световното 2018

След 4 дълги години за футболните фенове, не остана много време и съвсем скоро светът отново ще е футбол. Този път погледите ще се преместят в Русия, който е домакин на световното първенство по футбол през 2018 година. Очаква се церемонията по откриване да се гледа от над 70 хиляди души на стадиона и от над 1 милиард души пред телевизионните екрани.

Откриването ще е на 14 Юни 2018 от 18:00 ч. българско време на стадион Лужники в Москва. Първият двубой очаквано е на домакините от Русия срещу Саудитска Арабия. Организаторите със сигурност ще се погрижат за удоволствието на всички, като не очакваме откриването да продължи повече от 25 минути, но пък очаквам пищна церемония. И от тази дата светът ще е футбол.

Топ дестинация

Безспорно Русия ще е една от топ дестинациите за тази година, тъй като Световното се случва на всеки 4 години и феновете няма да пропуснат да посетят тази страна. Аз лично ви препоръчвам ако имате свободно време и сте любител на този спорт, да отскочите до Русия и да гледате някой от двубоите, а и не само тях, но красотата на Москва. Имате цял 1 месец на разположение като финалът на турнира ще е на 15 Юли 2018 г.

Групи на Мондиал 2018

Интересни двубои ни очакват през Мондиала, като в някои групи се очертава доста голяма битка. Както знаем само 2 отбора могат да се класират на по-горна фаза в надпреварата.

В група B попадат отборите на Португалия и Испания и безспорно двата отбора са фаворити за излизане от групите, но битката ще е за първото място. Моя фаворит в случая е Испания, като имат доста големи шансове да я спечелят.

Друга интересна група е D, където борбата ще е между Меси и компания срещу силния тим на Хърватия. Очаквам силно представяне на хърватите, а Аржентина е време да покаже нещо вече на тези национални турнири.

И на група G остава за първото място да се борят Англия и Белгия, като младият отбор на Англия мисля че има какво да измъкне от този турнир. Очаквам да се представят на високо ниво и да влезнат в топ 3. Време им е. Това бяха по-интересните групи.

Мондиал 2018

Освен всичко това Мондиал 2018 ще ни донесе и малко забавления. Някои от водещите европейски букмейкъри вече определиха коефициенти за победител на  турнира, като безспорно фаворити са Германия и Бразилия. Повече информация може да намерите на https://www.livebet.bg/ за световната купа и за всичко останало около спортните залози.

Футболът е една страст и ако вие сте любител, не го пропускайте. Аз лично от сега нямам търпение и очаквам един смислен и хубав турнир с много голове и радости. Моят личен фаворит е младият отбор на Англия, но ще ми липсва и Италия. Какво е Световното без тях.?!

 


Публикувана

в

Етикети: