подходящ сутиен

Помощ! Не мога да намеря подходящ сутиен

Твърде много от нас живеят живота си, носейки сутиени, които не пасват по никакъв начин на нашите тоалети и не повдигат самочувствието ни. Прекарваме дните си, като си наместваме презрамките на сутиена, дърпаме лентите и регулираме чашките, мислейки си, че това е напълно нормално. Регулирането на презрамката или чашката от време на време е едно, но ако непрекъснато оправяте сутиена си и то през целия ден, със сигурност нещо не е наред с него. Това е сигурен знак, че сутиенът, който сте облекли, не е за вас и заслужавате нещо много по-добро. Не бихте позволили на близките си да носят дрехи, които не са им по мярка, така че защо вие трябва да го правите? Време е да проявите същата любов и грижа към себе си.

Всичко това звучи страхотно, но не ви помага да намерите перфектния за вас сутиен – този, който решава всичките ви проблеми с удобството и ви кара да изглеждате като модел.

Каква е дефиницията за поддържащ сутиен

Поддържащият сутиен трябва да пасва на тялото ви все едно е ръкавица, да придържа тъканта на гърдите ви, без да причинява дискомфорт или болка, да остава на място през целия ден и да се слива безпроблемно с останалата част от гардероба ви. Когато го носите, ще забележите как забравяте, че дори носите сутиен. Освен че ще го чувствате като сладка прегръдка, той ще придаде по-добър външен вид на дрехите ви и по този начин ще повиши увереността ви десетократно.

Да, такива сутиени съществуват! Не е нужно да се чувствате некомфортно и да страдате заради неудобно бельо, което не е подходящо за вас. Пазаруването да сутиени и гащички като цяло не е лесна задача. Изисква доста внимание и специфични познания.

Отидете до най-близкото ателие за дамско бельо

Ако не сте си слагали сутиен през последните шест месеца или повече, направете си услуга и си купете един. Консултантът не само ще ви направи бра-фитинг консултация, но също така и ще избере собственоръчно сутиени, които да пробвате. Те могат също да отворят очите ви за различни стилове и брандове, които вероятно не бихте избрали сами.

Разпознайте формата на вашия бюст

Знаете ли каква е формата на гърдите ви? Това е ключът към намирането на подходящ сутиен. Всяка дама, може да се възползва от това да установи формата на своите гърди – отнема само няколко минутки, а резултатът се отплаща добре в бъдеще. Размерът на гърдите също се променя. Това може да е следствие от напредване на възрастта, промяна в теглото, бременност и кърмене.

Опитайте всичко

Изпробването на широка гама от модели е най-добрият начин да разберете кои са най-подходящите за вас. Научите ли веднъж какъв размерът на сутиена и формата на гърдите ви, ще ви бъде много по-лесно. 

Ако предпочитате да пазарувате дамско бельо онлайн, все пак ще искате да прочетете ревютата на продуктите и да проверите таблиците с размери. Те могат да варират според различните брандове и държави, за които се произвеждат. Когато поръчвате от електронен магазин, не забравяйте да проверите правилата за връщане на магазина и да разговаряте с консултантите, ако имате въпроси.

Професионални съвети 

Винаги е добра идея да определите бюджет, преди да пазарувате ново бельо. Това ще ви даде отправна точка и ще ви предпази от харчене на повече средства, отколкото можете да си позволите. И накрая, не забравяйте, че бельото, което ви помага да се чувствате добре в тялото си, е друга форма на грижа за себе си. 

Важно е да обновяваме бельото си от време на време и да изхвърляме непотребното. Защо не започнем още днес?


Публикувана

в

Етикети: