Подарък за всяка дама: Какви несравними ползи носят нефритените яйца

180
Нефритени яйца

Ще откриете силата на яйцевидните камъни, с които може да подобрите тонуса си и да поддържате младежка красота

избор на ССД с Modsbg.com

Нефритените и йони яйца са подарък, който може да си направите по всяко време от годината. Същото може да сторите за своя приятелка, за половинката, или за друга близка за вас дама, защото техните ползи са несравними, когато говорим за поддържането на младежка красота и женственост.

Какво представляват?

Това са полирани камъни във формата на яйце, които намират приложение при поставяне във влагалището. Практиката е традиционна за Древен Китай и днес тя добива огромна популярност в целия свят.

Тайната за нефритените яйца се е пазила в кралския дворец и само благородните представителки на нежния пол имали честта да я познават. По този начин те успявали да поддържат своя тонус, жизненост и сексуалност, независимо от напредналата си възраст.

Силата на нефритените яйца

Рефлексните точки, разположени в тази зона на женското тяло, са свързани с повечето органи – сърце, далак, черен дроб, бъбреци. Употребата на яйцевидните камъни увеличава тяхната способност, вследствие на което се балансира цялата дейност на организма. Ефектът е сравним с този при акупунктура.

Типичните ползи са свързани със стимулиране на сексуалното удоволствие, улесняване на раждането, профилактика срещу уринарни инфекции.

Често те се комбинират с техниките, познати като упражнения на Кегел, което води до стягане и тонизиране на вагиналния канал.

Камъкът на небето

Нефритът е камък на небето, излъчващ инфрачервени лъчи с положително отражение върху всеки човек. Той е полезен и при лечение на бъбречни заболявания.

Смята се, че е богат на магнезий и калций, а също така се слави със завидна устойчивост, сила и плътност. Трудно може да нарушите структурата му, дори и да се опитате да го разрушите чрез разрязване с нож.

Китайците го използват, когато искат да се защитят, да им донесе късмет и да се радват на добро здраве.

Подготовка за практика

Разгледайте предложенията на сайта https://podarisliubov.com/nefriteni-qjca, а след като се сдобиете със сет от йони яйца, започнете с подготовката.

Какво се изисква от вас? В началото ще ви е нужен по-голям размер, а когато мускулите на тазовото дъно укрепнат, може да го замените с малък.

Преди да пристъпите към упражненията, свържете се с енергията на камъка. Поставете го върху гърдите си, в близост до сърдечната чакра.

Когато усетите настъпилата промяна, преминете към следващия етап, като преди това се запознаете с инструкциите и видовете програми, предназначени за увеличаване на силата на мускулите.