iphone se

Новият iPhone SE не прави компромиси с визия и качество

Феновете на марката Apple чакаха дълго, но новият iPhone SE 2020 вече е и в България. Новото устройство не прави никакви компромиси с визия и качество и ще задоволи всички ваши изисквания. Мобилното устройство вече набира популярност в САЩ, където бе пуснат в продажба в края на миналия месец, а отзивите са повече от добри.

На външен вид iPhone SE наподобява успешният iPhone 8, който донесе много незабравими моменти за притежателите му както в САЩ, така и в Европа. Приликите между двете устройства обаче са само в корпуса.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА МОДЕЛА

Ако направим един бърз вътрешен оглед на новия iPhone, ще видим, че той е снабден с A13 Bionic. Именно с него е „зареден“ и предишният модел на американската компания – iPhone 11. iPhone SE 2020 има 8-ядрен невронен модул, за който казват, че може да изпълнява до 5 трилиона операции в секунда.

Производителят е помислил много и за бъдещия притежател на такова устройство. С помощта на специални алгоритми, новият iPhone SE се адаптира към навиците на собственика и най-често отваряните приложения зареждат много по-бързо. Мощният процесор на модела от 2020 година няма никакъв проблем да работи оптимално с последната версия на iOs – 13. Също така се очаква за напред да поддържа и ъпдейтите, което от своя страна ще гарантира дълъг живот при правилна употреба.

СИГУРНОСТ

Освен за качеството отвътре, производителите са се погрижили и за поверителността на информацията на притежателя. Функцията Touch ID се грижи на сто процента за сигурността на вашите пароли и информация. iPhone SE гарантира отключване с пръстов отпечатък, а данните се пазят само в устройството, като не се качват на облачни сървъри.

БЕЗЖИЧНО ПРЕЗАРЕЖДАНЕ

Новият iPhone SE 2020 поддържа безжично презареждане. Това се дължи на стандарта iQ, като също така има и опция за бързо зареждане. Тя позволява достигането от 0% до 50% за по малко от тридесет минути.

РАЗНООБРАЗИЕ В ЦВЕТОВЕТЕ

Моделът на Apple за 2020 година излиза в три цвята. Стандартните черно и бяло отново са „на линия“. Към тях от американския гигант добавят и червен цвят, който определено лови окото.

ЗАЩО УСТРОЙСТВОТО Е ТОЛКОВА ЕВТИНО

Още при обявяването на новия iPhone SE, стана ясно, че началната цена ще бъде 399 долара. Много от феновете на марката се чудят защо цената е толкова ниска. Разбира се, отговорът не се забави. Причината за ниската цена е, че въпреки че разполага с най-съвременните технологии, нито една от тях не е разработена точно за този модел. Идеята на Apple е да намерят начин да извлекат само най-доброто от вече съществуващата им технология.

Ние от iCorner вече разполагаме с устройството. Повече за него може да намерите в нашия сайт, от където може и да поръчате впечатляващия iPhone SE 2020.


Публикувана

в

Етикети: