Дрехи за мъже

Най-добри комбинации от цветове при дрехите за мъже

Дрехи за мъжеМодерният мъж трябва да създаде хармоничен образ, който да кореспондира с настроението му и ситуацията. Елегантният външен вид зависи от успешната комбинация между облеклото, аксесоарите и цветовете. Актуалните дрехи за мъже се изработват от качествени материи в различни размери, за да може всеки господин да се чувства перфектно.

Дори да сме облечени по най-добрия начин, ако цветовете не са правилно подбрани, ще развалим визията си и бихме създали лошо впечатление. Ето защо, вниманието към детайла е от особено значение, щом искаме да имаме един стилен гардероб. Артикули с достъпни цени можем да намерим лесно в добрите онлайн магазини.

В какви цветове да изберем дрехите за мъже

Облеклото трябва да изразява характера на своя притежател, но в същото време да бъде и подходящо за съответната ситуация. Отделните части е добре да са в повече нюанси, за да правим лесно различни красиви съчетания. Днес откриваме много и интересни цветове, подходящи предимно за летните месеци. Моделите не са само в тъмната гама, а доста ярки и открояващи се. Господата могат да се радват и на шарени ризи, тениски и къси панталони.

Класическите бели, черни и сини артикули отново присъстват, но наред с тях могат да бъдат добавени розови, лилави, жълти и зелени елементи. Препоръчително е да използваме нюанси, които ни отиват и подчертават тена на кожата, очите и косата.

Как да ги съчетаем правилно

Ще си създадем хармоничен външен вид, ако притежаваме дрехи, подходящи за мъже в неутрални нюанси и такива в по-ярки. Миксът между тях би направил стила ни модерен и елегантен. Лесно ще освежим тъмния костюм, ако към него прибавим нещо по-светло като бяло, светло синьо или розово. Тук ще споменем няколко полезни съвета, за да изградим красива визия:

  • трябва ни основа в неутрални тонове – след като имаме подобна отправна точка, лесно ще съчетаем с подходящите горни дрехи. Панталонът може да е в сиво, черно, кафяво или синьо;
  • препоръчително е да имаме суичъри и спортни комплекти – този вид дрехи за мъже обикновено се комбинират по-лесно. Повечето модели са в неутрални тонове, като акцентните цветове са под формата на надписи и декоративни елементи;
  • да прибавим и червени блузи – смел нюанс, който може да бъде комбиниран с по светли облекла за мъже. Добре би стоял бял или светло сив панталон;
  • класическите дънки подхождат на всичко – те могат да бъдат носени с тениски, ризи или блузи, в зависимост от сезона. Цветовете им е добре да бъдат в широк диапазон, тъй като дънковият панталон е универсален като цвят. Освен в синята гама, той може да бъде открит и в черно. Горната част от облеклото би могла да е в сиво, зелено, червено, лилаво и много други.

Pausejeans – online.com напомнят винаги да се съобразяваме с личните си предпочитания при избора на дрехи.


Публикувана

в

Етикети: