дълга макси рокля

Макси рокля и не само: подчертайте предимствата и скрийте недостатъците!

Вашата фигурка прилича на буквата „А“? Тогава имате фигура на круша! За особеностите на тази структура на тялото ще говорим по-долу.

Характеристики на фигурата „круша“

Жените с такава фигура не притежават голям бюст, но долната част на тялото е доста обемиста. Но природата е наградила момичета с подобна фигура с красив плосък корем. Така че имате излишни килограми буквално се настаняват върху задните части.

Но не мислете, че този тип фигура няма предимства. Знаете колко момичета мечтаят за плосък корем! И вие го имате по природа, така че не се оплаквайте. Когато избирате гардероб за жени с форма на круша, трябва да се съсредоточите върху подчертаването на тънката талия и плоския корем.

Също така е важно да маскирате пълните бедра. За да направите това, трябва да избягвате прави линии в дрехите. Купувайте дрехи, които плавно се стичат по тялото ви, придавайки на образа ви лекота.

„Какво да облека?“ Това е може би единственият въпрос, който измъчва всяка жена сутрин. Но ако фигурата е далеч от идеалната, въпросът за външния вид е особено остър. Какво да направите в този случай? Както вече казахме, акцентът трябва да бъде върху талията.

Макси рокли

И, разбира се, като всеки представител на красивата половина на човечеството, жена с крушовидна фигура иска да носи красиви рокли. Но с модерния ритъм на живот е много важно да изберете правилния стил, който перфектно ще подчертае всички предимства на фигурата, като същевременно ще бъде доста удобен в ежедневието.

В този случай трябва да обърнете внимание на модели с тънки презрамки. Този стил определено привлича вниманието към горната част на тялото, особено ако долната част на роклята е изработена в ефирен свободен стил. Така можете да увеличите визуално раменете и гърдите, като намалите контраста с бедрата.

Не забравяйте да потърсите рокли с големи детайли на нивото на гърдите. Визуално увеличеният бюст също така перфектно маскира недостатъците на долната част, което ви позволява да се чувствате много по-привлекателни. В крайна сметка всички момичета поне веднъж в живота си мечтаеха за голям и красив бюст.

Задължително си купете рокля с деколте. И няма какво да мислите, защото всяка форма на деколтето ще ви хареса. И ако отвора за ръката е допълнен от широк дълъг ръкав, тогава фигурата ви ще бъде малко като пясъчен часовник.

И, разбира се, малка френска рокля. Този стил на рокли е идеален за вас, особено ако изберете правилната горна част. Потърсете модели с малки волани или райета на нивото на гърдите. По този начин визуално намалявате обема на бедрата си, в сравнение с увеличаването на обема на гърдите си.

Високите дънки или панталони са идеални за това, но те трябва да са тъмни и прави. Подходяща е и пола с волани с дължина до коляното. И още нещо, в никакъв случай не носете мини-пола. Те само ще подчертаят широката долна част, показвайки в неблагоприятна светлина и пълните бедра.

Също така, различни блузи могат да бъдат включени в идеално съвпадащите дрехи за фигурата на круша. И тук вашето въображение е почти неограничено, можете да носите всичко, което душата ви пожелае. Трябва да обърнете внимание и на якета. Стилът до средата на бедрото е най-добър. Така ще скриете съществената разлика между раменете и долната част.

Що се отнася до облеклото за типа фигура круша, което трябва да се избягва, то включва предимно панталони с разнообразни масивни елементи в горната част. Също така не е необходимо да купувате панталони с джобове или бричове. Ниската талия също ще изглежда малко неподходяща. Като цяло в гардероба ви трябва да доминират дрехите в класически стил.

Както можете да видите, тяло с формата на круша ви позволява да носите огромен брой неща. Основното нещо е да се подчертае талията. И като цяло най-важното е вътрешното настроение. В крайна сметка, ако се чувствате като кралица, тогава нищо не може да отнеме специфичното излъчване на очите и уверената походка. Така че бъдете себе си и всичко останало не е толкова важно!


Публикувана

в

Етикети: