дамско бельо

Колко чифта бельо средно притежават жените

Жените се грижат изключително старателно за гардероба си, като се уверяват, че винаги имат няколко варианта, които са подходящи за всеки повод. Разбира се, бикините не са изключение. Даже напротив, всяка жена полага големи грижи за това да изглежда добре и привлекателна, и се старае винаги да бъде актуална и интересна.

Поради тази причина, едни от най-често срещаните артикули в гардероба на всяка жена поддържаща себе си, са именно бикините. В зависимост от типа бельо, те могат да носят лек романтичен полъх, да имат по-гореща визия или да бъдат удобни и нежни, подчертавайки женствеността на нежния пол.

Каква е разликата между мъжете и жените според отношението им към бельото.

Средно аритметично, представителите на женския пол притежават около 34 чифта бельо, което ги прави свободни в избора си, и им дава истински възможности за въображение и креативност. Въпреки идеята за визуална естетика, и въпреки това, че жените обичат да се чувстват привлекателни, е много важно и да им бъде удобно.

За целта, нежният пол обикновено се възползва от възможността да притежава 2 вида бельо. Единият, както вече стана ясно, е видът бельо, в който дамите се чувстват уверени и се наслаждават на себе си, са така наречените, нейни най-добри бикини.

И другият е удобното, или по-точно казано, ежедневното бельо, което  всяка жена трябва да притежава. То в никакъв случай не означава, че не би било приятно за окото. Дори напротив, удобното бельо винаги е приоритет, тъй като основната му цел е да бъде приятно за носене. Така нареченото удобно бельо, обикновено е памучно и меко. 

Разбира се, изобщо не е изненада за никого, че мъжете имат по – малко на брой чифтове бельо от дамите, и дори не може да се говори за сравнение. Те нямат навика да си колекционират слипове, а и не им е нужно. Може да се има предвид, и да се даде сравнение с Великобритания например, която е известна с това, че мъжете там ползват само 13 чифта бельо. Което на фона на жените, с брой 34 дори е леко забавно да се коментира.

Мъжете освен, че имат толкова малко на брой бельо, интересен факт е, че ги носят и много дълго време, като средно продължителнст на износване, е 4 години. Бельото е желателно да се сменя на всеки 6 месеца, до една година, което означава, че много нуждаещи се от слипове мъже се разхождат по улиците.

Различно бельо за всеки повод

При жените е съвсем нормално да имат бельо за всеки повод. Докато мъжете не се интересуват от това какъв ще е поводът, къде ще ходят, с какво ще са облечени, при жените това е от особено значение. Те са много по-внимателни в избора си, по отношение на това какво бельо да изберат.

При нежния пол е важно с какви дрехи ще бъдат облечени, дали ще са с някоя изискана рокля или ще заложат на по-спортни и удобни дрехи. При тях зависи, също така, и къде ще ходят. Дали ще са на среща с приятелки, на романтична вечеря или ще са на разходка в гората. Стилът и практичността при тях са едни от определящите елементи, благодарение на които те избират своето бельо.

За жените винаги ще е важно да бъдат с бельо, в което се чувстват уверени, спокойни, и най-вече, бельо, в което да им бъде  удобно и комфортно. Да не забравяме, че то трябва едновременно с това да бъде и изискано, та защо не и дори типичните памучни бикини да влязат в тази графа?


Публикувана

в

Етикети: