хубаво масло за колата

Кои са най-добрите марки автомобилни масла?

Има много марки автомобилни масла, така че кои са най-добрите за вашия автомобил? В тази статия ще обсъдим Mobil 1, Amsoil, Valvoline и Pennzoil. Тези марки са най-препоръчителните поради редица причини, включително тяхната цена, качество и предимства. Можете да научите повече за всяка марка по-долу. Да започваме!

Mobil 1

Mobil 1 е най-голямата марка моторни масла в света. Компанията произвежда напълно синтетично масло, за да осигури превъзходна работа в продължение на десетилетия. Напълно синтетичните масла имат по-малко примеси, постоянна химическа структура и подобрена защита от износване. Продуктите на компанията също са преминали строги тестове и отговарят на строгите стандарти, определени от производителите на автомобили. Можете да се доверите на Mobil 1, за да защити вашия двигател и да го поддържа гладко.

Ефективните масла са специално направени за високопроизводителни превозни средства и подобряват работата на автомобилните двигатели. Има много подтипове масла за ефективност, но Mobil 1 доминира в тази категория. Компанията разполага с широка гама от продукти с висока производителност, включително Mobil 1 XD.

Amsoil

Amsoil са сред най-добрите масла на пазара. Моторните масла Amsoil са по-течни от тези на Mobil 1 и се представят повече като зимни, отколкото като летни. В допълнение, те подобряват защитата на вашия двигател и осигуряват на вашия автомобил по-добър разход на газ. Тъй като различните марки имат различен вискозитет и различни приложения, може да се наложи да преминете към една от тях.

Amsoil подкрепя малкия бизнес и продава своите стоки в много центрове за ремонт и обслужване. Техните продукти са сертифицирани по API. Поради тези строги ограничения на фосфора, някои масла AMSOIL може да не работят толкова добре, колкото други марки автомобилни масла. AMSOIL е марка качествено автомобилно масло, което си заслужава допълнителните пари.

Valvoline

Ако търсите страхотна марка автомобилно масло, помислете за Valvoline. Тази американска марка съществува от 1866 г. и е усъвършенствала изкуството на науката за моторните масла. Има разнообразно портфолио от страхотни продукти и природосъобразни опаковки, а двигателните масла се ползват с доверие в цял свят. Компанията е отговорна и за разработването на много от първите продукти за моторни масла, включително състезателни масла и масла за голям пробег.

Valvoline предлага изцяло синтетично моторно масло, което помага за защитата на вашия двигател от износване. Това първокласно масло съдържа по-високо ниво на добавки против износване и се препоръчва за автомобили, произведени в Европа. Той също така предпазва от вредни увеличения на вискозитета и е одобрен за повечето европейски превозни средства. Това масло има ниско съдържание на въглерод, което означава, че не съдържа вредни замърсители. Това масло също ви помага да избегнете повреда на двигателя и дори може да подобри работата само с няколко промени.

Pennzoil

Pennzoil е едно от най-добрите налични автомобилни масла. Техният патентован процес от природен газ към течност предпазва двигателя от износване, което може да намали разхода на гориво. В допълнение, моторното масло Pennzoil Platinum издържа до 16 000 км  по-дълго от конкурентите и също така поддържа частите на двигателя по-чисти. Независимо дали карате луксозен седан или ежедневна семейна кола, Pennzoil Platinum е отличен избор. Това масло се препоръчва и от производителя на вашия автомобил, така че е важно да сменяте маслото на вашия автомобил според графика, препоръчан от производителя.

Ако искате моторно масло, което е съвместимо с всички видове бензин, Pennzoil Platinum Full Synthetic масло е чудесен избор. Неговите висококачествени синтетични смеси са подкрепени от цялостна гаранция и можете лесно да го намерите във всеки голям търговец на дребно.

Castrol

Има много предимства на автомобилното масло Castrol. Марката е в автомобилната индустрия повече от 120 години. Техните продукти се грижат за различни видове шофиране и са помогнали за подхранването на глобалните тенденции. В основата си марката предлага продукти, предназначени да подобрят производителността и ефективността на превозните средства. Компанията има силно присъствие във Формула 1 и има множество продукти за различни видове превозни средства. Гамата от продукти включва моторни масла в различни степени.

Comma

Марката за автомобилно масло Comma е в бизнеса от години и са си спечелили репутация за качество, обслужване и цена. Основана е през 1965 г. като независима компания за смесване на масла и бързо печели отлична репутация за своите продукти. През 70-те и 80-те години на миналия век петролната криза засяга индустрията и в крайна сметка Comma беше придобита от Esso Petroleum Company Ltd. Това сливане позволява на компанията да продължи да разработва нови маслени смеси и да навлиза в синтетичните масла. След сливането с ExxonMoible, Comma бързо се разширява в пазарите на автомобили и лекотоварни автомобили.

Comma предлага висококачествени синтетични моторни масла, които отговарят на всички най-нови спецификации на производителя и имат 100% гаранция за съвместимост. Можете да използвате масло Comma за всеки модел превозно средство, от спортни автомобили с висока производителност до класически превозни средства. Тези продукти също са ефективни за защита на компонентите на двигателя и могат да помогнат за намаляване на шума и вибрациите на двигателя. Comma също прави универсално масло, което е съвместимо с повечето видове превозни средства. Тези масла се препоръчват силно от автосервизите.

Различни марки масла за коли може да закупите от магазин за авточасти и аксесоари, какъвто е Car-Expert. Те са лидери в търговията с части за автомобили и ще ви предложат качество и отлични цени.


Публикувана

в

Етикети: