гръцки плажове

Кои са най-близките гръцки плажове

Обикновено лятото е онзи период от годината, когато хората се замислят сериозно върху почивните дни и на какво място да ги прекарат те. Не е тайна, че лятото е свързва с плажове, студени коктейли и добро настроение. За да изберете наистина вашето невероятно място, на което да отпътувате с цялото си семейство, то ние ви предлагаме предварително да прочетете колкото се може по-обстойна информация за плажовете, намиращи се в Гърция.

Смятаме, че информацията, която ще споделим с вас по-долу в редовете, ще ви бъде наистина полезна и ще успеете да си отговорите на едни от най-важните въпроси, които със сигурност ви вълнуват в този момент.

Преди обаче да споделим с вас всичко онова, което е важно да знаете за плажовете в южната ни съседка, ако все пак сте решили почивката ви в Гърция да бъде следващата, която планувате, то съветваме ви да посетите Travo.bg. Ще попаднете на изключително изгодни оферти, които сме сигурни, че ще успеят да откликнат подобаващо на вашите търсения и в резултат на всичко това, то ще съумеете да създадете незабравими спомени, за които да разказвате след време с усмивки на лице.

Кои са плажовете в Гърция, които наистина си струва да посетите

Плажовете, на чиито брегове спокойно можете да уловите първите лъчи на слънцето през идващото лято не са никак малко. В редовете по-долу сме селектирали едни от най-привлекателните от тях, така че почивката ви в Гърция да бъде съпроводена от много емоции и вълнения. Ето кои са те:

  • Плажът на Фанари;

Фанари е едно от онези китни селца, които се намират на територията на Гърция. То е едва на 50 км от КГПП Маказа. В самото селище има няколко малки плажа, които са на разположение на туристите. Истинската перла обаче се намира извън него. Това е дълга плажна ивица, където гарантирано ще се чувствате изключително комфортно и ще успеете да си набавите точно онези спокойствие, релакс и вълшебство, от които се нуждаете, така че почивката ви в Гърция да се превърне в незабравима.

  • Плажовете в Керамоти;

Много от вас са категорични в изказванията си, че до Керамоти се намира един от най-хубавите плажове на Балканите. Тук обаче става въпрос за див плаж, които е на врязалия се в морето полуостров. Ако ли обаче сте в търсене на място, което разполага с шезлонги, кафенета, барове и всякакви други атракциони, то нашето предложение е да се насочите към плажовете, които се намират в самото селище.

  • Неа Перамос до Кавала;

Неа Перамос се намира на почти 330км от София. Това място успява да привлече множество туристи на своя страна с изгодните си оферти, тъй като предлага качествени храни и напитки, за които не се налага да плащате твърде скъпо. Освен всичко останало, мястото е известно още с това, че срещу консумация, плажуващите не трябва да плащат за използваните чадър или шезлонг.

  • Девственият плаж Амолофи – отново до Кавала;

Само на около километър от Неа Перамос се намира един от най-плитките плажове в Гърция. Това е едно наистина чудесно място за почивка и ние сме сигурни, че няма да сгрешите, ако изберете именно него.


Публикувана

в

Етикети: