съчетание на сребро

Какво се съчетава със среброто? Съвети за стилизиране на бижутата

Изборът на бижута за ежеднвно носене може да бъде труден. Не искате да носите евтини бижута, но може би също така не искате да изглеждате прекалено екстравагантно на работното си място. Среброто е чудесно решение на тази дилема.

Независимо от обстановката, сребърните бижута винаги са били вечна класика. Те са достъпн и универслани. Ще откриете перфектния баланс между простота и класа, особено ако знаете какво се съчетава добре с този метал.

Преди да направите следващата си покупка, ето няколко съвета, за да бъдете максимално стилни с бижутата си.

Сребърните бижута са класически и подходящи за носене всеки ден, но и достатъчно елегантни, за да ви накарат да изпъкнете на по-официално събитие. И все пак, ето 8 начина да стилизирате тоалетите си, така че бижутата ви наистина да изпъкват и да изглеждат по най-добрия начин.

1. Избор на най-добрите цветове

Въпреки че среброто винаги е универсално, все пак е важно да носите правилните цветове, така че бижутата ви да изпъкват. Най-добрият цвят, с който да съчетаете бижутата, е черният, тъй като той създава красив контраст. Тъмно синьото и бордото са цветове, които също изглеждат зашеметяващо със среброто, създавайки богат фон, на който да блестят вашите накити.

Избягвайте да носите по-светли нюанси като пастелни и светложълти, тъй като тези цветове ще заглушат блясъка и контраста на вашите бижута.

2. Изберете семпли модели

Когато избирате дрехите си, най-добре е те да бъдат минималистични, когато става въпрос за носене на сребро. Натоварените и текстурирани модели могат да отвлекат вниманието от простата красота на сребърните ви бижута, създавайки визуален сблъсък. Придържайте се към прости модели, особено когато носите много сребро, така че само вашите бижута да бъдат акцент в тоалета ви.

3. Различни стилове за различни случаи

Друг чудесен съвет за оформяне на бижутата ви е да изберете правилния стил, който да съответства на случая. За работния ден опитайте да носите едно колие или чифт обеци, съчетани с черни дрехи. Това ще ви придаде елегантен и ненатрапчив вид.

За вечерен повод обаче можете да бъдете по-смели в избора си, като носите няколко сребърни колиета заедно, дори с разноцветни бижута.

4. Не прекалявайте

Въпреки че може да искате да слжите половината си колекция от бижута, не прекалявайте. Популярните модни дизайнери обикновено предлагат или бижутата ви, или дрехите да бъдат фокусната точка, но не и двете.

Така че, ако носите ефирна рокля, може би ще е най-добре да заложите на обикновен чифт обеци. Но ако носите нещо много семпло, например черна рокля, тогава няколко сребърни елемента могат да променят визията ви, за да изглеждате много по-елегантно.

Също така, не носете прекалено много до степен, в която да се чувствате неудобно. По-малкото е повече, а твърде много съчетаващи се елементи могат да изглеждат невзрачни и крещящи.

5. Създавайте пластове

Все още можете да направите смел и уникален избор на стил, който да върви със среброто. За да направите това, сложете няколко сребърни колиета с различна дължина, заедно с няколко пръстена и гривни. Сложете пръстени на двете си ръце, носете няколко гривни и напластявайте колиетата си, като носите дължини, които достигат до ключицата и под деколтето.

Това може да създаде много динамична и визуално привлекателна визия, ако комбинирате бижута, които се допълват взаимно.

6. Изберете правилните обеци

Една от най-привлекателните части на облеклото ви са обеците. Изберете обеци, които допълват тена ви и се открояват на фона на цвета на косата ви. За щастие сребърните обеци изглеждат чудесно както със светла, така и с тъмна кожа и с всички цветове на косата.

Заложете на дизайн, който отговаря на цялостния ви стил на обличане и на личността ви. Има много дизайни на обеци, от които можете да избирате.

7. Смесете ги

Всички ние имаме онези сребърни бижута, които обичаме и с които сме изградили сантиментална връзка. Сега, когато искате да си купите бижута с луксозно и ново усещане, това ще ви даде възможност да не носите едни и същи всеки ден.

Наличието на разнообразни накити, които да слагате, ще бъде чудесен начин да създавате разнообразни тоалети, да носите подходящото за случая бижу и винаги да се чувствате като най-елегантната си същност.

8. Опитайте с цветни камъни

В миналото модната полиция казваше, че не бива да носите едновременно сребърни и златни бижута или да смесвате цветни скъпоценни камъни със сребро. В последно време смесването на тези метали се приема все повече и създава приятен баланс между лукс и също така минимализъм.

Цветните камъни и кристали също могат да придадат много уникален и забавен вид на сребърните ви бижута, така че не се страхувайте да носите колиета и обеци, които имат този цветен поп. Кристали като аметист или аквамарин, смесени със сребро, със сигурност ще изглеждат кралски, като същевременно ще придадат нов облик на скучните тенденции в бижутата от миналото.


Публикувана

в

Етикети: