летни маратонки

Какви трябва да бъдат идеалните летни маратонки?

Летните маратонки се избират предимно по дизайн, цвят и качество.

Цветът е пряко свързан с основното предназначение на обувките. Маратонки в ярки цветове са подходящ избор за клуб, например, но ще изглеждате нелепо, ако решите да работите в такъв вид.

За отдих на открито също са подходящи ярки цветове

За работа в офиса пък се препоръчват модели с клиновидна подметка и решени в по-сдържани нюанси.

Ако търсите летни маратонки, за да се разхождате из града, не забравяйте (това е правило номер едно), че комбинацията от цветовете на дрехите и маратонките може да бъде смела, но все пак съчетанието от много цветове не е за предпочитане. Можете също да експериментирате с дамски маратонки, украсени с дантели, за да подчертаете женствеността на вашия тоалет, чанта и други аксесоари.

Маратонките трябва да се избират внимателно, като следите за точния размер

Качеството е много важно. Проверете как са залепени повърхностите, здрави ли са, дали зоната на петите, пръстите на краката и долната част на ходилото е подплатена с друг материал. Свийте подметката и ако усетите, че е гъвкава в умерена степен, това е много добре. При сгъване подметката трябва бързо да възвърне предишната си форма. Качествените модели имат подметки с добър релеф, а стелките им могат да се вадят и да се мият.

Ако маратонките са с добро качество,  кракът ви няма да се поти в тях, защото ще може да „диша“.

За да сте сигурни, че обувките са маркови, обърнете внимание на вътрешната страна на езика на маратонката, където е отпечатана информацията за страната, в която са произведени, а също така и номера на модела. Можете да го потърсите в интернет и да получите повече информация.

По принцип качествените модели маратонки не са евтини. Но си струва да заложите на тях, защото те ще ви предложат много комфорт и ще ви позволят да създавате страхотни комбинации с почти всяко облекло.

Източник: https://kapere.com


Публикувана

в