дънки

Какъв модел дънки трябва да носите според формата на вашето тяло?

Хубав чифт дънки е от онези основни дрехи, които никога не бива да липсват в гардероба на едно момиче, интересуващо се от макси мода. Всъщност е трудно да намерите някой, който да ги няма или не обича да ги носи.

Но кои дънки е добре да изберете? Много е просто – най-добре е да носите онова, което най-много подхожда на вашата фигура. Открийте по-долу нашите съвети за перфектните дънки според формата на вашето тяло и няма да имате повече съмнения.

Кои са перфектните дънки за мен?

Когато носите дънки, винаги се питайте: идеалният ли са те мен? За да разберете това, просто се погледнете в огледалото. Дори ако харесвате тесни дънки и  това ви кара да се чувствате секси, трябва да се опитате да разберете дали наистина ви стоят така както предполагате. Ако се издигат и да се сгъват по бедрата ви, те са прекалено стегнати и трябва да опитате с по-голям размер. В някои случаи тесните дънки просто не са подходящият стил за вас. Ако вашият „проблем“ са излишните килограми, ето съветите, които трябва да следвате, за да намерите перфектните дънки!

  Изберете модел дънки с висока талия

Тя  намалява корема и изтънява бедрата, като ви помага да изваяте и хармонизирате фигурата си. Избягвайте дънки с ниска талия! Показването на корема ви, когато искате да го скриете, е най-лошият избор, който можете да направите. Ниската талия е подходяща само ако имате плосък корем. Очевидно избягвайте тесните дънки.

   Изберете по-тъмен нюанс на деним

Тъмният деним изтънява фигурата повече от светло сините дънки.  Това ще ви помогне да прикриете и по-закръгленото ви дупе. Изберете модел със задни джобове, не да не са разположени твърде близо един до друг, защото те биха създали грешен оптичен ефект. Такъв тип джобове  отклоняват вниманието от обемистите ви форми и дават определена хармония във визията ви.

Източник: e-broshura.com


Публикувана

в

Етикети: