дамско златно колие

Успешна покупка с няколко трика: Как да избираме златно колие

Подходящият избор на златни бижута (особено онлайн) се определя от няколко трика. Тук ще усвоим някои от тях, за да сме сигурни че следващият избор и покупка на златно колие ще бъдат повече от успешни.

Преди всичко останало обаче трябва да изтъкнем, че основно условие за нашата удовлетвореност има вкусът ни. Той е определящ по отношение на дрехите и бижутата, които носим и не винаги е склонен да се съобразява с последните модни тенденции.

За сметка на това, винаги можем да разчитаме, че ще се съобрази с нас и ще ни остави блажено доволни.

С какво ще носите колието

Първо условие под внимание. Ако ви се иска да му се радвате ежедневно, не прибягвайте до най-помпозните висулки и масивни елементи. Нещо семпло, което няма да ви задължава при избора на горни дрехи ще бъде идеално.

Колкото по-стандартен вид изберете, толкова по-лесно ще съчетавате и останалите бижута.

Как да определим размера

В онлайн описанията на всички бижута, много точно се споменават размерите както при дължината на колието, така и по отношение големината на висулката. Ако нямате нещо с подобен размер, нарисувайте го. Линийката ще ви бъде от полза да прецените реално вида на бижуто.

Каква да бъде дължината

Повечето златни колиета имат възможност за корекция на дължината. Тя все пак не е безкрайна. Съобразете я предварително според предпочитанията си.

Ако решите да комбинирате повече от едно колие, задължително спазвайте условието за различна дължина. Нека всяко следващо надминава размера на предишното. Подобно надграждане изглежда уникално секси с летните топове, които и без това не скриват много. Разликата в дължината позволява да се разкрие красотата на всяка следваща висулка.

Цветовете

Не са налице големи възможности. В повечето случаи златните бижута притежават своя характерен цвят, който стои добре на почти всеки тен. Що се отнася до украшенията, ако те съдържат цветни скъпоценни камъни или други шарени елементи, могат да се превърнат в акцент или дори ваша запазена марка.

Бялото злато също е опция за онези от вас, които все пак не предпочитат жълтите нюанси. Ако си изберете бижу комбиниращо и двата цвята, успешно ще съчетавате с него различни по материал накити.

Трудно е да оформите вкуса си предварително. Затова посетете сайта на Shine.bg. Там ще откриете най-актуалните модели, които ще свалят звездния блясък в очите ви.

Не бързайте. Изборът на колие е сюблимен момент, който може да остави траен отпечатък относно нашия вкус и стил. При всички случаи златото си остава вечната класика, с която няма как да направите погрешна крачка.


Публикувана

в

Етикети: