дасмки обеци

Ето как обеците подчертават красотата на дамите

Има много начини една жена да бъде неустоима. Финесът и грацията вървят в комплект с много други условия, които ни правят атрактивни в очите на околните. Едно от тях безспорно е умението да допълваме облеклото си с аксесоари и накити, като тези в близост до лицето, имат силата да подчертават максимално естествената красота.  

Лятото е сезонът, в който можем да се наслаждаваме на деликатния блясък на различните модели сребърни обеци.

Със своето нежно излъчване и устойчивостта му на външни влияния, среброто се нарежда сред любимите благородни метали на поколения жени. Мъжете не правят изключение. Те също обичат да използват подходящи за силния пол бижута.

Но да се върнем към дамския чар. Специални аплодисменти за обеците. Тези толкова разнообразни и стари като света аксесоари са в състояние да преобразят визията.

Тяхната близост до лицето неминуемо играе важна роля за вида, който искаме да добием. Те са способни да променят излъчването, в това число искрите, излъчващи се от очите ни. Неизбежно подчертават нежните черти, с които природата е дарила всяка дама.

Обеци според формата на лицето

Ето една изненада! Независимо каква е форма на вашето лицето, висящите обеци са абсолютен хит. Те подхождат на всички. В добавка на това, според модела могат да се пригодят както за по-официални случаи, така и за ежедневието.

Ø  кръгла форма на лицето: освен вече споменатите висулки, дамите с ясно изразена кръгла форма е добре да заложат на дължината като цяло. Подобни елементи ще издължат визуално вида и ще внесат хармония.

Ø  сърцевидна форма: притежателките на подобна лицева форма няма да сбъркат, ако заложат на капковидни висулки или такива от тип полилей. Дългите обеци със скосен край ще компенсират тясната долна част на лицето.

Ø  квадратна форма: тя също обича издължените модели. Тук удачен избор биха били и халките. И двата вида ще смекчат формата на лицето.

Ø  овална форма: това е най-универсалната форма по отношение на обеците. На подобно лице подхожда всичко. От халки през висящи модели до най-малките украшения. Тук симетрията на лицето е в полза на аксесоарите за уши.

 Със сигурност крайната визия заслужава да се сдобиете поне с няколко чифта. А колкото по-истински е материалът, от който са изработени, толкова по-дълго време ще им се радвате. Среброто заслужава да му отделите подобаващо място в своето ежедневие. Устойчивостта на метала ще ви носи блясък и красота всеки ден, а визията ви винаги ще е на ниво.

Един модел със сигурност не е достатъчен. Не че няма да намерите универсален такъв, но какво е животът без разнообразие?!

Не отлагайте посещението си на https://shine.bg. Попълнете колекцията си с уникални находки и заблестете в цялото си великолепие.


Публикувана

в

Етикети: