електронно заключване

Електронно заключване за входната врата – гаранция за спокоен и комфортен живот

Технологичният прогрес промени нашия свят. Все повече и по-новаторски решения се внедряват и прилагат успешно. Системите за електронно заключване са предпоставка за подобряване на комфорта и безопасността на нашите домове. Тези фактори ги превръщат в приоритет за много производители и търговски компании, които ги предлагат и инсталират. Водещ експерт в тази област в България е фирма V-Max.

Въпреки технологичния напредък, дори в дигиталната ера не са изключени проникването с взлом и обирите. Ето защо днес вратите с класически механичен ключ остават на заден план. Все повече хора са готови да оборудват входната си врата с електронна брава. Като цяло входът е не е само функционална част от един апартамент или къща, но е и елемент, който създава първо впечатление за собствениците.

Българската компания V-Max предлага на своите клиенти богата гама висококачествени електронни заключващи системи, като услугата включва продажба, доставка, монтаж и последваща поддръжка. Електронните брави, предоставени от фирмата се различават по своето предназначение, функционалност и цена, така че всеки може да получите точно това, което му е нужно.

Безспорни предимства

Инсталирането на електронно заключване на входа на къща, блок, апартамент, осигурява високо ниво на сигурност, гарантирана надеждност и повишен комфорт във всеки дом. То дава на собствениците максимален набор от опции, включително отключване с пръстов отпечатък – идеално решение за разсеяни и хора и такива, които просто не искат да носят със себе си връзка с ключове.

Не е тайна, че ако една ключалката се отключва с ключ, то той може да бъде фалшифициран и откраднат. В случая с електронната брава обаче това е изключено. Можете да зададете своя собствена уникална парола и да я променяте, когато е необходимо. Бравите с биометричен сензор могат да се отворят посредством пръстови отпечатъци, карти за достъп или въвеждане на цифров код.

Има два начина за заключване на врата, оборудвана с електронно заключване – като просто се затвори или дръжката се повдигне нагоре. Методът на отключване зависи от това от коя страна на вратата стоите. За да отключите отвътре, обикновено е необходимо натискане на бутон. Отключването отвън изисква въвеждане на средството за идентификация – пръстов отпечатък, код или електронна карта.

Възможно е да се инсталира и невидима ключалка. Основното предимство на такава брава е, че ако крадец се опита да отвори вратата, той просто няма да намери допълнителна ключалка, с изключение на основната. Тя е напълно невидима и може да се отвори само с помощта на дистанционното управление.

Такива брави са удобни при използване на система за контрол на достъпа. Винаги можете да промените параметрите и личните данни от контролния панел на системата. Например, за осигуряване на достъп в определено време на бавачка, обслужващ персонал и т.н. И най-интересното е, че ако в бързината забравите да затворите вратата, заключващата функция на бравата ще го направи вместо вас.

Защитата на входната врата от неправомерно отключване е осигурена от няколко компонента:

  • Защита на крилото на вратата, рамката и частите в близост до ключалката;
  • Инсталиран биометричен терминал на входа;
  • Висококачествена изолация – минерална вата;
  • Висококачествен хардуер със анти-взлом защита;
  • Повишена шумо и звукоизолация.

Входната врата с електронно заключване ще гарантира вашата безопасност и безопасността на вашия имот, когато сте на работа и когато отсъствате за по-дълго време. Ето защо вратите, оборудвани с електронна брава от V-Max са не са само функционален елемент. Те гарантират вашият спокоен и комфортен начин на живот.


Публикувана

в

Етикети: