Рокли за абитуриентки

Едва успях да си намеря рокля за абитуриентския бал на дъщеря ми!

Трудно ми е да повярвам, но ето че дойде и този момент, в който е време да изпратя собствената си дъщеря на абитуриентския й бал. Сякаш беше вчера, когато аз самата бях абитуриентка, облечена в красива дълга тюркоазено синя рокля. Сега, двадесет години по-късно вече ще бъда в съвсем друга роля. Въпреки това, искам отново да изглеждам ослепително и да бъда красива майка на красивата си завършваща образованието си дъщеря.

Разбира се, най-важният елемент от целия ми аутфит е роклята. С дъщеря ми тръгнахме да си търсим рокли още от есента на миналата година. Учудващо, но имахме голям късмет и открихме перфектната рокля за голямата ми малка кукла още във втория магазин. Просто беше създадена за нея – дълга светлозелена рокля с прекрасни елементи отпред, гол гръб и елегантна цепка. Пасна й перфектно и на момента я капарирахме. Оказа се, обаче, че работата при мен ще бъде много по-трудна. Цели няколко месеца обикалях всички магазини в няколко града и така и не успях да намеря подходяща официална рокля. Или цветът не ми допада, или моделът не ми стои добре, или размерът не е подходящ – винаги имаше някакъв проблем. Неусетно настъпи април, а аз все още нямах какво да облека на бала на дъщеря си!

Един пролетен ден, докато киснех във Фейсбук, ми попадна реклама на един интересен онлайн магазин – https://evizabg.com/. Отворих го и се изненадах доста приятно от страхотното разнообразие от дрешки, на които се натъкнах. Погледът ми веднага беше привлечен от категорията с официални рокли. Не очаквах да намеря нещо кой знае какво вътре, но все пак започнах да я разглеждам. Бях изумена от страхотните модели, които открих! Харесах си цели три рокли, които бяха налични в моя размер и напълно съвпадаха с моя вкус. Проблемът вече не беше, че нямам никакъв избор, а че имам прекалено много избор!

След няколко часа размисъл си избрах един светлочервен модел и направих поръчка. Остана да чакам търпеливо, докато я получа. Чакането всъщност не беше твърде голямо, тъй като само след два дни куриерът пристигна на вратата ми с роклята. Платих я и нетърпеливо я пробвах. Стоеше ми перфектно! Не можех да повярвам, че в последния момент с чиста проба късмет успях да се сдобия с идеалната рокля, с която да отида на абитуриентския бал на моята дъщеря! Чист късмет, не мислите ли?! Сега вече нямам търпения да настъпи празничният момент и да се забавлявам на воля!


Публикувана

в

Етикети: