ремонт на апартамент

Довършителни ремонти в нова сграда

Фирма за дизайн и ремонт „Ем Строй Ремонти” ви кани да обновите вашия нов апартамент, който ще бъде най-добрата ви инвестиция в подобряване на качеството на живот. Нашата компания въплъщава за вас идеи, които преди са се смятали за невъзможни.

Опитът и професионализмът на специалистите на „Ем Строй Ремонти”  ни позволява безупречно да извършваме дизайнерски ремонти, независимо от избрания стил и сложност на работата. За всички видове извършени ремонти се предоставя до 5 години гаранция, а екипната работа на висококвалифицирани майстори на пълен работен ден ви позволява да постигнете възможно най-добрия резултат.

Когато се свържете с нашата компания, вие имате достъп до висококачествени  довършителни ремонти до ключ в нова сграда

 • на фиксиран бюджет
 • с фиксирани срокове

Извършваме ремонт за Вас с материали  по дизайнерски проект. Тоест ние се грижим за абсолютно всичко. В същото време е важно незабавно да посочите, че се възползвате от отстъпките, предоставени от доставчиците за нас.

Докато повечето фирми взимат това, което наричат ​​дизайнерски рушвети (отстъпки за избор на доставчик, с който да работят), ние даваме отстъпки от доставчиците на клиентите. Благодарение на това можете да възстановите част от разходите за проектиране и ремонт на апартамент в нова сграда. В крайна сметка вече имате за какво да харчите пари, за да се преместите на новото място на пребиваване.

 Какво да търсите при избора на фирма за ремонт на апартаменти в София

Всеки собственик на апартамент в нова сграда е изправен пред необходимостта да намери надежден изпълнител, на когото може да се повери ремонт. В същото време е важно компанията не само да извършва висококачествени ремонти до ключ, но и да го прави на договорена цена. Наистина много предприемчиви изпълнители предлагат първоначално много изгодна цена, заради която решавате да сключите договор с тях, след което тя започва да расте неудържимо. В резултат на това цената на ремонта в нова сграда се увеличава многократно и, разбира се, това едва ли ще ви донесе положително впечатление за сътрудничество.

„Ем Строй Ремонти” извършва ремонт на апартаменти стриктно при договор с фиксирана цена. Тоест изготвяме оценка, която е неразделна част от договора и предварително съгласувана с вас. Съответно, ние предоставяме услуги до ключ в рамките на договорената цена според оценката. Така няма да харчите твърде много и дори преди да започнете работа, ще разберете колко ще ви струва в крайна сметка ремонтът от нулата до инсталирането на мебели и декор.

Освен това „Ем Строй Ремонти” не взема авансово плащане за работа. Плащанията се извършват поетапно след приключването им. Това може да се постигне чрез ремонтния график, който също е приложение към договора. Посочва ясни срокове за видовете работи. И ако изпълнителят пропусне срока, тогава той ви плаща неустойка. Тоест, първоначално ви предлагаме да подпишете споразумение, което отразява интересите и на двете страни. Съгласно него всички права и задължения са ясно регламентирани и разбираеми за Вас. Документът не съдържа малки бележки под линия в полетата и звездички, които безскрупулните изпълнители обичат толкова много.

Как да направите нов апартамент с ремонт и мебели възможно най-удобен за вас

Ремонтът и обзавеждането не съществуват един без друг. Не можете да завършите, без дори да разберете какви мебели ще запълнят пространството, как ще бъдат подредени и защо. Разбира се, ако има дизайнерски проект, въпросът за това дори не възниква. Интериорният дизайнер обмисля всичко предварително и тази информация се отразява в дизайнерския проект. Но как дизайнерът ще познае какво харесвате и имате нужда?

Каква е разликата между добър дизайнерски проект и лош?

В опит да спестят пари, мнозина се обръщат към начинаещи дизайнери, най-често към свободни професии чрез реклами. Но това е огромна грешка. В крайна сметка ремонтите, направени въз основа на лошо проектиран дизайнерски проект, никога няма да ви задоволят напълно!

Добрият дизайнерски проект започва с внимателно проучване на предпочитанията на клиента, състава на семейството, начина на живот, хобитата и интересите на всеки, който ще живее в апартамента след ремонта. В „Ем Строй Ремонти” този отговорен процес е напълно установен. Разработихме специална  Анкета , в която сме събрали необходимия минимум за работа по проекта. Освен това, това се отнася не само за стилистичния дизайн на интериора, но и за решенията за планиране.

Видове ремонти, които се извършват в нов апартамент

Последователността и етапите на работа могат да бъдат групирани, както следва:

 • Преустройство на апартамент
 • Смяна на дограма и входна врата
 • Електроинсталационни работи
 • Звукоизолация на стени, тавани, подове
 • ВиК работа
 • Подравняване на стенни, подови и таванни повърхности
 • Изливане на подова замазка
 • Тавани, стени, подове
 • Монтаж на интериорни врати
 • Монтаж на ключове, контакти, первази
 • Обзавеждане

Всичко започва с преустройство, демонтаж и прехвърляне на дялове. След това се извършва груб ремонт, който включва, наред с други неща:

 • Изграждане на стени за полагане на кабели за разпределение на ел. мрежи около къщата, интернет кабел
 • Полагане на трасе за устройството на климатичната система
 • Водопроводни и канализационни тръби
 • Хидроизолация на мокри помещения (баня, тоалетна, кухня)
 • Други шумни и мръсни работи, включително изброените по-горе

Колко струва ремонтът на нов апартамент

Цените за ремонт на апартаменти в „Ем Строй Ремонти” започват от 500 лв на 1 m2. Тази цена се изчислява, като общата стойност на ремонта се раздели на квадратурата на жилището. И в зависимост от това каква работа ще се извършва и в какъв обем, цената на 1 м2 се променя. В същото време обхватът на работата по време на ремонта на нови сгради се различава в зависимост от етапа, на който предприемачът ви е предал апартамента.

 • Най-сериозни инвестиции изискват апартаменти без довършителни работи, в които има само дограма и входна врата. В същото време в тях пред дизайнера се отваря почти неограничено поле за творчество. По правило в стаята също няма вътрешни прегради, така че решенията за планиране могат да се разработват индивидуално и от нулата.
 • Ако грубото покритие е завършено, тогава най-вероятно има вътрешни прегради. Така че, когато приемате апартамент от предприемача по Договора на този етап, трябва да сте подготвени за факта, че може да се наложи демонтаж, поне в малък размер.
 • Предварителната обработка се предлага от разработчиците доста често. Но трябва да разберете, че за да извършат правилното окабеляване електротехниците около къщата, ще трябва да се върнете към мръсна и шумна работа. Тоест отново да изкопаете стените, като извършите груб ремонт. Е, без демонтаж е малко вероятно да се направи.
 • Финото покритие е добро само ако планирате да оставите всичко както е. Това решение е подходящо само за наемане на апартамент. Ако искате сами да живеете удобно в него, тогава цялата работа на довършителите ще трябва да бъде демонтирана. И да направим качествен ремонт по изготвен за вас дизайнерски проект от нулата.

Обръщайки се към „Ем Строй Ремонти”, не е нужно да се задълбочавате във въпроса толкова дълбоко. Казахме всичко това само за общо разбиране на ситуацията. И, разбира се, за да ви предупредим срещу безскрупулни изпълнители, струваше си да кажем няколко думи за фиксираната цена и условията по договора.

За подробна информация за сътрудничество, цени, характеристики на взаимодействие можете да изберете всеки  удобен за вас метод на комуникация . Също така, нашите специалисти ще се радват да отговорят на вашите въпроси на телефон 0896221099


Публикувана

в

Етикети: