Дамски бодита

Дамското боди и неговите различни лица

Дамското боди е една от най-интересните дрехи, произвеждани някога. Ако за едни този текстилен шедьовър е чисто и просто удобство, то за други нещата опират изцяло до еротиката и това не просто да се чувстват комфортно, но и също толкова предизвикателни. Сексапилът на тази дреха се използва не само от обикновените хора, но и от всякакви популярни личности, които всъщност поставят началото на бодито.

Сред вас със сигурност има и такива дами, за които тази дреха е една от най-нефункционалните и имат какви ли не забележки към нея. За други дамското боди е като перлата в гардероба и те не могат да си представят да не притежават поне няколко разнообразни и интересни чифта.

Макар, че днес тази дреха е широко разпространена, тя всъщност се появява неотдавна, в средата на 80 – те години. Жената, която поставя началото на дамското боди, е най-известната жена дизайнер в Щатите. Досещате ли се за коя световна личност ви говорим? Разбира се, че Дона Каран.

Какво още не знаете за дамското боди

Ако основната роля на бодито е да създава усещане за еротика, то няма как да не го откриете цялото покрито с пайети, панделки, дантела и какво ли не още. В повечето случаи за направата на секси одежди служат точно онези материи, които са лишени от покривност и през тях обикновено прозира всичко по тялото на жената.

Практичните модели, за разлика от еротичните, обикновено са изключително изчистени и опростени на външен вид. Тяхната основна задача е да топлят и а създават усещане за дискомфорт. Привържениците на по-прозрачните ризи могат да сложат под тях едно семпло боди и а разрешат завинаги проблема си.

Истината е, че този вид одежда има колкото привърженици, толкова и противници. За някой от представителките на силния пол самото закопчаване е основният им проблем и те не искат и не могат да се преборят с него. За други хигиеничността и също толкова значима, колкото и неудобните закопчалки.

Привържениците обаче смятат, че дрехата е достатъчно стилна и красива, а освен това и удобна. Те не откриват никакви негативизми в това да носят дамско боди и посещават периодично специализираните магазини за бельо, от където да се оборудват с някое и друго ново попълнение.

Бодито, както всяка друга дреха, продавана на пазара по цял свят, има, както става ясно, привърженици и такива, които са с негативно мнение за нея. Това в никакъв случай не бива да ви притеснява, тъй като хората са различни, което значи, че те имат индивидуални вкусове и предпочитания. Ако за едни е напълно допустимо да бъдат облечени в боди и дънки, например, то за други това може да е крайно неподходящо облекло.

Надяваме се да сме ви били максимално полезни и ако до сега имате някакви вътрешни противоречия, по отношение на комфорта, който доставя дрехата, то сега е моментът да посетите онлайн магазина за маркови дрехи Discount Mania, от където да си закупите стилни и красиви модели, с които да демонстрирате женственост и класа. Всички предложения, на които ще попаднете в този магазин, са с доказано качество и ясен произход.


Публикувана

в

Етикети: