Дамски дънки от VS Fashion: Отново ли е на мода ниската талия?

35
дамски дънки с ниска талия

Променя ли се модата действително? Изглежда ставаме свидетели на периодично главоломно завръщане на модели, които сме обичали толкова много преди години.

избор на ССД с Modsbg.com

Факт е, че всичко ново е добре забравеното старо (или не чак толкова забравено). Всяка дреха обаче претърпява редица промени, за да се върне още по-удобна и красива в нашия гардероб. Дамски дънки с ниска талия от VS Fashion не са изключение.

Сега може да си припомните колко много обичахте да носите такива. За новото поколение те определено са вдъхновения за нова визия.

Млади и модерни

Възрастта е относително понятие. Казват, че човек изглежда на толкова, на колкото се чувства. Дори и да не вярно на 100%, винаги можем да се подмладим с добре подбрания тоалет.

Поколенията се подменят през няколко години. Това, че някои от нас си спомнят какво са носили като млади, не е гаранция, че днес всички ще познават въпросните модели. Някои тепърва преоткриват удоволствието от ниската талия, от широките крачоли или оувърсайз тренда.

Как да носим дънки с ниска талия?

Всеки вид дънки носи своите предимства. Ниската талия не прави изключение. Тя успешно се съчетава не само с дълги топове, а също и с къси такива. Ниската талия оформя ханша по неповторим начин.

Можем да отбележим, като единствен недостатък, изискването за плоско коремче. Ако вие по рождение притежавате този ген, можем да ви поздравим. В обратния случай ще са нужни или по-дълги блузки, или малко повече усилия.

Използвайте редовно антицелулитни и отслабващи кремове. Дори да нямат шокиращ ефект, те стягат кожата и подобряват нейната текстура.

Намалете употребата на тестените храни. Гарантираме, че и без тях ще ви е вкусно. Въглехидратите се задържат точно около ханша и коремната област. Захарта не прави изключение, но може да я замените със заместител или плодчета.

Правете коремни преси. Ако сте върли противници на физическите упражнения, вземете си електростимулатор за отслабване. Спорно е до колко можем да сравняваме ефекта с физическото натоварване, но такъв със сигурност ще има.

В заключение

Днес се радваме на повече разнообразие и от дамски дънки с висока талия откогато и да било. На практика можем да си позволим почти всичко във всякакви цветове и пак ще бъдем в крак с последните тенденции.

Бъдете последователни във всеки един от вариантите, на които сте се спрели и се радвайте на красива фигура.

Сега може да изберете от последните актуални модни предложения на VS Fashion и да заблестите в целия си разкош.

Помнете, с каквато и фигура да се подвизавате, винаги може да подберете правилните дрехи, които ще ви накарат да изглеждате зашеметяващо.