Burberry Hero парфюм

Burberry Hero Eau De Parfum – представяне като за Оскар

Дървесно-пикантният аромат за мъже Burberry Hero Eau De Parfum излиза на пазара през 2022 година, а за лице на рекламната кампания е избран номинираният за Оскар актьор Адам Драйвър. Представянето на новия парфюм в каталога на Burberry е поверено на творческия ръководител Riccardo Tisci. Целта е мъже на всякаква възраст по целия свят да припознаят Burberry Hero Eau De Parfum като новия си любим аромат.

Burberry Hero Eau De Parfum е лансиран с впечатляващо послание

Рекламната кампания на този завладяващ парфюм Burberry е базирана на сценария как обикновен човек се превръща в митично създание в мощно море. Посланието е за силата и смелостта, която се изисква, за да скочиш в неизвестното и да се пребориш с трудностите и предизвикателствата, но въпреки това да останеш верен на себе си. Рекламните клипове и снимки на Burberry Hero Eau De Parfum поставят акцент върху съвременното разбиране за мъжественост.

Актуалният мъжки парфюм Burberry възхвалява свободата

При създаването на ароматната концепция, целта е да се даде израз на красотата на противоречията. Уханието разкрива как силата може да бъде фина, а емоциите могат да дадат сила. Парфюмният коктейл на Burberry Hero Eau De Parfum съчетава нотки борови иглички и олибанум, бензоин и тамян, както и три вида кедър – Атласки, Хималайски и Вирджински. Ароматът е вдъхновен от силата и величието на натуралните съставки и магията на природата.

Парфюмеристът Орелиен Гишар е повлиян от спомена за борова гора на брега на морето

Той създава мъжкия парфюм Hero Eau de Parfum за Burberry като се базира на значителния си опит, завидни познания и впечатляващи семейни традиции. Син на парфюмерист, Орелиен Гишар е роден и израснал в ароматния център на Франция – Грас. Семейният бизнес е съсредоточен в отглеждането на рози и жасмин, а фамилната отдаденост на уханията се превръща в неизменна съдба на Орелиен Гишар. Макар талантът му да изглежда наследен и предначертан, Орелиен посещава престижно училище за парфюмеристи преди да се отдаде на ароматната професия. Днес Орелиен Гишар е един от доказаните парфюмеристи в бранша, а Burberry Hero Eau De Parfum е сред новите му творения, които предизвикват интерес.

Burberry Hero Eau De Parfum притежава аромат, вдъхновен от силата и слабостта, която носи всеки мъж

Парфюмеристът, работил над този непреходен аромат на Burberry – Орелиен Гишар, споделя, че за всяко свое творение той черпи вдъхновение от срещите си с хората и историите от живота си, които му разказват. Той е творец, който умее да слуша, да съпреживява и да анализира, в резултат на което е в състояние да композира ароматни есенции, които съответстват на всякакви човешки преживявания, емоции и страсти. Създателят на Burberry Hero Eau De Parfum вярва, че всеки негов парфюм носи послание, което остава непреходно във времето.


Публикувана

в

Етикети: