лесно одобрение за кредит

Бърз кредит лица с лоша кредитна история!

Отпускане на кредит за хора с лоша кредитна история

В интернет съществуват различни обяви за хора с лошо кредитно досие. Трябва да бъдете много внимателни към частни лица и хора, които рекламират дейността си като уреждане на кредити с лошо кредитно досие. Всъщност нямате нужда от уреждане, дори и кредитната ви история да не е изрядна. Има легални начини, чрез които да получите заем и легализирани посредници, които могат да ви помогнат. Например, един независим кредит консултант, ще ви придружи в комуникацията с институциите и ще ви помогне да получите желаната сума. Един от начините да излезете от ситуацията е чрез обединяване на кредити с лошо цкр. Друг основен метод е да подобрите кредитната си история като теглите няколко по-малки заеми и ги изплатите навреме. Това може да са и т.нар. промоционални финансови продукти от типа кредит с 0 % лихва.

Как да взема кредит с лоша кредитна история

Ако искате да вземете заем, но сте получили отказ дори от организация за небанково финансиране, тогава причината може да е вашата кредитна история. Всъщност това е най-честата причина за откази не само при небанковите кредити, но и при банковите. Ако искате да получите пари на заем с лошо цкр е добре да знаете, че това не е невъзможно, но може да ви бъде начислена по-висока лихва. В същото време не всички кредитополучатели са чували за кредитната история.

Всеки човек може да разбере своята кредитна история, като изпрати искане до ЦКР. Услугата е безплатна, но само веднъж годишно. За да получите информация за кредитната си история, ще трябва да предоставите данни от личната си карта.

Дори никога да не сте кандидатствали за заем, ще бъде полезно да проверите кредитната си история така или иначе, защото могат да се случат грешки. Например, изплатили сте вашия заем, но банката не предаде информацията своевременно на ЦКР и заемът все още изглежда непогасен. В друг случай, може да сте загубили документите си и тогава измамниците могат да кандидатстват за заем вместо вас. Ето защо е добре всеки човек да проверява от време на време своята кредитна история, за да избегне неприятни изненади.

Кредити за хора с лошо цкр в цялата страна

Като цяло всички финансови организации имат различни условия за кредитиране. Тук не става въпрос за изискванията към клиента – всички те са еднакви. Според тях, кредитополучателят трябва да е пълнолетен и да е гражданин на България, но лихвените проценти, санкциите за забавени плащания и специалните оферти за нови клиенти са различни навсякъде. Ето защо, за да не плащате прекалено много за заем, е по-добре да кандидатствате за бърз заем онлайн с 0% лихва, който се отпуска 24/7. Това е чудесен начин да изберете заем при най-изгодните условия, без да отделяте много време. Тези заеми се отпускат с предимство на кредитоискателите без влошена цкр.

Някои фирми отпускат и кредит с лошо цкр и запор. Те обикновено са с много кратки срокове на изплащане, които могат да бъдат дори в същия ден. Има и оферти с по-дълъг срок, като например за година или дори повече, но те най-често са обвързани с по-сериозни гаранции.

Източник: parite.bg


Публикувана

в

Етикети: