Апарт хотел Пенелопа Палас Поморие – добра дестинация за бизнес мероприятия

298
Апарт хотел Пенелопа Палас Поморие

Апарт хотел Пенелопа Палас Поморие може да се окаже идеалното място за провеждане на делови срещи и фирмени мероприятия. Това е един от хотелските комплекси по родното черноморие, в чийто архитектурен план е предвидена тази възможност. Защо да изберете именно този хотел и този наш черноморски курорт? Нека разгледаме плюсовете на едно такова решение.

избор на ССД с Modsbg.com

Работата може да се върши в приятна обстановка

С повишаване на температурите хората стават унили, по-малко концентрирани, умората започва да се проявява. Не можете да спрете дейността на вашата компания и да пуснете всички служители в отпуск, но можете да направите нещо по-добро – да ги заведете на море. Абсолютно правилно решение е да организирате фирмено мероприятие в Пенелопа Палас – обучение, семинар, тим билдинг.

Напълно възможно е работата да се върши не само в офис, но и в приятна, неформална обстановка. Когато излязат от рамката на служебната обстановка, служителите ви ще се отпуснат, ще разгърнат творческия си потенциал и ще станат по-креативни. Искате продуктивност? Редувайте работните процеси с активна почивка. Човекът е същество, чийто умствен и физически капацитет се изчерпва, когато е подложен дълго на интензивно натоварване.

Повишете възможността да получите отговор ДА от важен бизнес партньор или клиент

Обстановката в хотелския комплекс Penelope Palace Aparthotel SPA & Wellness е наистина луксозна. Ако искате да спечелите важен партньор или клиент, не пречи да го поглезите. Поканете го в този хотел за уикенда, за да проведете важните делови разговори. Сред красивата гледка на синьото море, горещите плажове и екзотичните коктейли, дори най-далновидните бизнесмени свалят гарда.

Времето, прекарано в такава обстановка, ще ви позволи да презентирате детайлно своята бизнес концепция. Бързите делови срещи между няколко други мероприятия не се подходящата почва, в която би могло да се роди печеливш бизнес тандем.

В луксозен резорт е много по-лесно да опознаеш човека, с когото вероятно ще влезеш в дългосрочни бизнес отношения. Чудесна възможност да разсеете съмненията по ваш адрес и самите вие лично да се уверите, че преговаряте с правилния човек. Една такава, дори кратка ваканция, може да се окаже решаваща за бъдещето на вашата компания.

Получавате възможност за групови отстъпки

Където и да решите да организирате своето делово мероприятие, ще трябва да заплати престоя на целия екип от хора, които сте поканили да участват в него. В Апарт хотел Пенелопа Палас Поморие ще ви направят отстъпка от цената на общия пакет, която често е обвързана с продължителността на престоя. На практика, колкото по-дълго си почивате и работите там, толкова по-малко ще платите.

Отстъпките се договарят с маркетинговия отдел на хотела. С него ще трябва да уточните и провеждането на мероприятията. Комплексът разполага с конферентна зала, оборудвана с мултимедия, екран, озвучаване и флипчарт. Максималният ѝ капацитет е 80 места. Напълно достатъчен да събере целия екип от експерти на една средно голяма компания.

Не на последно място е необходимо да изтъкнем, че в цената на нощувката са включени и не малко допълнителни екстри. Стаите са оборудвани с климатик и имате на разположение напълно безплатен безжичен интернет.

Наличието на Wi-Fi е изключително удобство за провеждане на конферентни разговори с всяка точка на света и други операции в глобалната мрежа. Имате на разположение ресторант, в който цялата група може да се храни, както и басейн, където да се отдадете на заслужена почивка.