Актуални модни тенденции

860
Панталони

Дизайнерите на облекла са изключително креативни и не спират да опитват да изненадват почитателите си с интересни, екстравагантни и необичайни облекла, без обаче да забравят да включат и традиционния стил в колекциите си. И, както знаем, светът на модата е променлив и непостоянен, като тенденциите често се променят и някои от тях излизат от мода, а други се връщат обратно по подиумите.

избор на ССД с Modsbg.com

В днешно време най-предпочитаните от дизайнерите цветове са сребристо и червено. След тях се нарежда с гордост тюркоазеното, което е отличен нюанс за лятото. А от друга страна, при принтовете можем да видим нарастващата популярност на етно мотивите, на точките и карето, както и на зимните цветя.

А материите биват доминирани от денима. И тук можем специфично да посочим комбинацията от дънки и дънково яке. Това някога любимо на множество жени съчетание днес отново е актуално и можете спокойно да го носите, без да се притеснявате, че е демоде.

Един актуален тренд по подиумите са перата от птици, а изключително популярна е и цветната кожа с косъм, която бързо се превръща в любимо облекло на дамите.

Голям интерес има и по отношение на ватираните пухени якета. Те са топли, удобни, а също така и модерни.

Сред най-актуалните модели облекла са тези на спортна тематика. Това означава, че спокойно можете да облечете любимия си анцуг и дори да го комбинирате с високи токчета – няма никакви ограничения.

Полата тип “молив” е също силно предпочитана от дизайнерите. Тя се среща в бизнес стил и в ежедневен стил, като може перфектно да се комбинира както с високи, така и с ниски обувки.

Късите панталони по нищо не ѝ отстъпват, като са сред най-актуалните тенденции, а най-модерната им дължина е тази до средата на бедрото, като, разбира се, не са пренебрегнати и моделите с различна дължина.

Но те си съперничат с дългите панталони с широки крачоли. Предимно тези модели са ленени, тъй като това е своеобразна класика в тази насока. Но също така се срещат и панталони, ушити от ефирни материи, които са леки и отлични за летните дни. Крачолите на тези модели се спускат по цялата дължина на краката. Панталоните с широки крачоли могат да станат още по-елегантни и изискани в съчетания с правилно подбрана блуза.

Сред актуалните тенденции присъстват и гащеризоните. Въпреки че те не винаги са популярни, през този сезон намират своето място по подиумите и са превъзходно облекло, което носи стил, предизвикателност и елегантност.