подарък за жена

3 великолепни подаръка за любимата жена

Има жестове, които винаги ще бъдат оценени подобаващо, особено ако са поднесени със специално отношение

Винаги, когато ви предстои повод и се колебаете с какво да изненадате любимата жена, трябва да помните златното правило: жестът е важен, но още по-важно е да поднесем специално отношение с него.

Разбира се, съществен тук е индивидуалният контекст на „казуса“, с който се сблъскваме, а именно предпочитанията, желанията и очакванията на дамата до вас. Ако все още не сте успели да надникнете в сърцето й, не я познавате достатъчно, или се опасявате, че може да сгрешите, заложете на следните три великолепни подаръка:

Кутия за бижута

Има различни модели кутии за бижута – разгледайте на Shine.bg, като основните групи са две: малки за път и големи за елегантно присъствие на домашната тоалетка.

Невъзможно е да попаднете на представителка на нежния пол, която не обича да колекционира бижута. Даже и тези, които не се придържат към класическия стил, изпъкват като бунтарки и никога не са мечтали за пръстен с диаманти. Каквито и нестандартни накити да слагат по себе си, те ще имат необходимост да ги прибират някъде.

А няма нищо по-прекрасно от такъв аксесоар – функционален, удобен и способен да се превърне в уникален акцент в декорацията на дома.

Билет за отдавна желана дестинация

Е, може и да не уцелите града или държавата, ако сте тръгнали тепърва да гадаете, но няма да има разочаровани – това е гарантирано! Всяка дама би тръгнала с настроение на път, дори и към непознато място, ако някой се е погрижил да й създаде нужната организация.

И все пак, вие вероятно няма да я оставите сама в това приключение, освен ако тя отдавна не е заявила намерението си да го сбъдне в компанията на приятелки.    

Един прозорец към света

Случва се да не можем да се пренесем в далечни земи, нито да изненадаме партньорката с подобна форма на преживявания. Понякога и обстоятелствата го налагат.

Има друг вариант, с който отново ще получим жадуваните радостни искри в очите и широката усмивка. Ваучер за книжарница или направо любима поредица от четиво в жанр, за който сте сигурни, че ще уцелите право в целта.

А може да заложите и на технологиите: електронният заместител на изданията е изключително удобен днес. С него не се налага да се съобразяваш и винаги може да е в чантата, където и да се намираш, за да имаш достъп до книгите, които нямаш търпение да прочетеш.

Остава само да устроите подходяща атмосфера, да налеете чаша вино или да сервирате ароматно кафе и да оставите половинката си да се пренесе в света, за който копнее.

А сега се върнете на първа стъпка и посетете Shine.bg, за да се вдъхновите за още интересни и страхотни предложения за подаръци.


Публикувана

в

Етикети: