обувки за офиса

3 варианта обувки за офиса

Дамският гардероб за офиса незаслужено се счита за консервативен и дори скучен. Обувките за работа са съставени по същите правила като деловите тоалети. Трябва да признаете, че ако разполагате с идентични бизнес костюми или с десетки съчетания от дънки и тениски, те могат да изглеждат скучни. За да не бъдете предвидими и всеки ден да изненадвате колегите си с отличен външен вид, трябва да използвате въображението си. Разберете как можете да разнообразите обичайния набор от аксесоари за офиса.

 

Лофери

Лоферите са чудесен пример за универсални стилни дамски обувки. Тя е създадена на базата на мокасини и първоначално е била носена изключително от мъже. Но когато дизайнерите разбират колко удобни и универсални са тези обувки, с каишка и без връзки, решават да ги адаптират към гардероба на дамите.

 

Балеринки 

Популярността на балетните обувки със заострени пръсти се дължи на Салвадор Ферагамо и Кристиан Диор, които представиха интересни модели на своите модни ревюта. Дизайнерите отново потвърдиха, че колкото по-дълга е отпред заострената част  на балерините, толкова по-добре. Най-подходящият цвят за тях е огнено червено – ярко, смело и стилно. За да сте на самия връх на тенденциите, трябва да комбинирате такива обувки с рокля със средна дължина и релефна чанта. Друг чудесен вариант е комбинация с панталон. В този случай не е нужно да избирате между комфорт и страхотен външен вид.

 

Оксфордки

Най-добрата обувка за студен ден ще бъде тази. Тези универсални и същевременно екстравагантни ниски обувки с връзки могат д абъдат в разнообразни модели. Те могат лесно да се комбинират с поли, рокли, панталони и дънки. Моделите от кожа и велур са на изключително на мода: първите са подходящи за дъждовно време, а вторите са подходящи за слънчеви дни.

Стилистите също препоръчват да обърнете внимание на модели с малък ток. Може да помогне да се избегне евтиното усещане, което често идва с комбинирането на меки равни обувки с класически костюм, например. Не по-малко популярни са балетните обувки с квадратен нос, които постепенно се връщат на мода от 90-те години. Любимите обувки на първата съпруга на Наполеон Жозефина Бохарна отново ще завладеят подиумите и ще спечелят сърцата на жените по целия свят.


Публикувана

в

Етикети: