Правила за публикуване на статия

Поради изключително ниското качество на предлаганите за публикуване материали, безплатното публикуване в сайта е прекратено. Ако желаете да публикувате платена публикация, пишете през формата за контакт.

За публикуване на материал в BGlogs.com е необходима регистрация. Регистрацията е безплатна и може да се направи от бутон Sign in/Join – горе вдясно. След посочване на мейл и потребителско име ще получите парола, както и възможност да предложите материал за публикуване. С натрупване на положителна история на качествените автори ще бъде предоставена възможност да публикуват материали без да е нужно одобрение.

Основна идея на сайта за безплатно публикуване на авторски информационни материали (статии) BGlogs.com е да бъде полезен за посетителите, ето защо всеки материал трябва да отговаря на следните правила (ако не ти се чете, бързаш и не искаш да отговаряш на никакви условия – виж възможността за платени публикации):

[button color=“danger“ size=“large“ type=“square“ target=““ link=“https://bglogs.com/pravila-za-publikuvane-na-statiya/#Платени публикации“]Рекламни и PR материали се публикуват само като платени публикации[/button]

Безплатно публикуване на статии – правила и условия:

 1. Дължината на материала трябва да бъде не по-малко от 500 думи
 2. Предлаганите за публикуване материали трябва да са авторски и не трябва да са публикувани в друг сайт до момента, и не трябва да бъдат публикувани на друго място вбъдеще. Ако впоследствие материалът бъде качен на друго място, той ще бъде премахнат от BGlogs.com!
 3. Предлаганият материал за публикуване трябва да бъде написан на грамотен български език и добавен към само една подходяща категория (в случай че не попада в основните категории, може да се използва категория ДРУГИ). Материали с много (по преценка на редактора) правописни, граматически и пунктуационни грешки няма да бъдат публикувани.
 4. Всеки материал може да съдържа до 2 връзки към външен източник.
 5. Всеки материал трябва да бъде правилно форматиран и удобен за четене.
 6. Чрез публикуване на материал в BGlogs.com се съгласявате, че редакторът има право да премести по собствена преценка статията в избрана от него категория на нашия сайт, както и да популяризира статията чрез RSS или в социалните мрежи, като по този начин връзка към статията може да бъде показана на друг сайт.
 7. Чрез публикуване на материал в BGlogs.com се съгласявате, че останалите читатели на сайта могат да използват материала и да го публикуват в техен сайт, блог или директория, като в този случай ще са длъжни да запазят непроменени: съдържанието на статията във вида, в който е публикувана, както и информацията за автора.
 8. Чрез публикуване на материал в BGlogs.com се съгласявате, че само Редактор на директорията ще решава дали статията да бъде изтрита, преместена в друга категория или променяна с цел подобряване на статията.
 9. Няма да бъдат публикувани и ще бъдат изтривани материали съдържащи вулгарен език, порнография и текстове на сексуална тематика, описващи насилие, неподходящи жаргонни изрази и диалектни думи, свързани с хазарт и залагания (betting), съдържащи афилиейт линкове, съдържащи връзки към вируси или друг вид зловреден код, неверни факти, заблуждаващи връзки, статии без смисъл или автоматично генериран текст.
 10. Запазваме си правото да отхвърлим статии, които не отговарят на горните условия или преценим като неподходящи за сайта поради друга причина.
 11. Всеки автор, който наруши някое от правилата ще бъде лишен от достъп за публикуване на нови материали, а старите ще бъдат редактирани или изтрити по преценка на редактора.

При въпроси по тези правила не се колебайте да се свържете с администратора на BGlogs.com чрез формата за контакти.

[button color=“danger“ size=“large“ type=“square“ target=““ link=“https://bglogs.com/pravila-za-publikuvane-na-statiya/#Платени публикации“]Рекламни и PR материали се публикуват само като платени публикации[/button]

 

Платени публикации

 1. Платените публикации нямат изискване за дължина, уникалност и брой линкове в съдържанието.
 2. Правила 6, 7, 9 и 10 важат и за публикуване на платени материали, а материалът може да бъде редактиран, за да отговаря на условия 3 и 5 (без да бъде променян неговият смисъл)
 3. Цената за публикуване е 30лв без ДДС. – за повече информация и въпроси, ползвайте формата за контакт.